Чехли/Топлинки

/
Показва 1 до 5 (от 5 продукта)
 • Дамски топлинки

  Дамски топлинки

   Дамската номерация е от 35-40 номер. Показаните снимки са само показно за продукта. Имаме най-различни цветове и разцветки.  Горната част(саята) на топлинката е от естествена кожа. Подметката е от микропореста гума, която не се плъзга по паркет и фаянс. Задната част(яката) се вдига за да укрепи и топли глезена.

 • Детски топлинки

  Детски топлинки

    Детската номерация е от 25-34 номер. Показаните снимки са само показно за продукта. Имаме най-различни цветове и разцветки.  Горната част(саята) на топлинката е от естествена кожа. Подметката е от микропореста гума, която не се плъзга по паркет и фаянс. Задната част(яката) се вдига за да укрепи и топли глезена.

 • Мъжки топлинки

  Мъжки топлинки

    Мъжката номерация е от 40-45 номер. Показаните снимки са само показно за продукта. Имаме най-различни цветове и разцветки.  Горната част(саята) на топлинката е от естествена кожа. Подметката е от микропореста гума, която не се плъзга по паркет и фаянс. Задната част(яката) се вдига за да укрепи и топли глезена.

 • Чехли

  Чехли

    Дамската номерация е от 35-40 номер. Показаните снимки са само показно за продукта. Имаме най-различни цветове и разцветки.  Горната част(саята) на чехъла е от естествена кожа. Подметката е от микропореста гума, която не се плъзга по паркет и фаянс.

 • Чехли

  Чехли

    Мъжката номерация е от 40-45 номер. Показаните снимки са само показно за продукта. Имаме най-различни цветове и разцветки.  Горната част(саята) на топлинката е от естествена кожа. Подметката е от микропореста гума, която не се плъзга по паркет и фаянс.

/
Показва 1 до 5 (от 5 продукта)