Условия за ползване


Сигурност и Условия за ползване на Магазин Lenavelur.com

1. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН Lenavelur.com

Oбщи условия на договорите за покупко-продажба от разстояние по смисъла на Закона за защита на потребителите между
СД”Лена Велур(седалище гр.Русе бул.Гоце Делчев№2 , булстат-020538106) от една страна и от друга - лицето, съгласило се с настоящите Общи условия, наречено за краткост ПОТРЕБИТЕЛ, във връзка със заявяването и закупуването на предлаганите стоки чрез електронен магазин Lenavelur.com
Lenavelur.com има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.
Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между
Lenavelur.com и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.

2. При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.

3. Сайта съдържа информация единствено за лично ползване и целяща да демонстрира качествата на нашите продукти, без да дава право да се копират снимки и модели.

4. Екипът на Lenavelur.com не носи никаква отговорност за вреди, възникнали от посещението и разглеждането на сайтa.

5. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт или във връзка с използването на този сайт, остават собственост на Lenavelur.com и в този смисъл Lenavelur.com не е ограничен в използването им и не е длъжен да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.

6. Вие сте съгласен, че ние можем да ви изпращаме електронни писма с цел да ви информираме за промени или допълнения в нашия магазин, след като доброволно се регистрирате в сайта.


7. УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА


След като в онлайн магазин Lenavelur.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на нашия сайт се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма Speedy,Ekont,Rapido и Лео експрес до посочен от Потребителя, адрес или до офис на куриерската фирма в съответния град. Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента;


Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;


Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.


 


Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката се заплаща дължимата сума на куриера. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес и срок, Lenavelur.com се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.       


 


8.Рекламации 


Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, Потребителят, пазарувал в онлайн магазин Lenavelur.com , има право на рекламация при;


- констатирани липси


- дефекти на стоката; · 


- несъответствие с обявения размер; · 


- при транспортирането стоката е повредена; · 


- не е спазен предварително уговорения срок за доставка; 


 


Рекламация се прави до 7 (седем) работни дни след закупуване на стоката. При предявяване на рекламация Потребителят може да претендира да замени стоката. Артикулът може да бъде заменен за същия в друг размер или цвят (ако има такъв) или друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Връщането на стоката може да бъде осъществено само с куриерска фирма.


 


Връщането се осъществява при следните условия:


- Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).


- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.


- Запазена оригинална опаковка и етикет.


 


Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки. 


 


Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, потребителят има право да върне стоката в 7 дневен срок от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид, и да заплати разходите за доставка и в двете посоки.


Приемайки тези условия, Потребителят се съгласява да получава имейли и известия от Lenavelur.com относно поръчката си, съответния профил, потвърждения за промяна на неговата информация, както и отстъпки и оферти за нашите продукти на дадения от него адрес за електронна поща.


 


 


ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМА


 


Сумата се възстановява само при условие, че има фабричен дефект който не може да бъде отстранен.


Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост!
Възстановяването на сумата става само по банков път в рамките на 3 работни дни от датата на получаване на пратката.


Изпратени пратки за плащане с наложен платеж няма да бъдат приемани!


Изпратени пратки с „Български пощи” ЕАД не се приемат.


 


Последно посетени страници